Schilderwerk met Visie & Kennis

Over ons

image

Over ons


Een partner waarmee u verder bouwt!


Op 1 januari 1998 startte Serge Hoffmans met Hoffmans Schilderwerken. Inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een modern schildersbedrijf, wat zich voornamelijk richt op projecten groot en klein voor zakelijke opdrachtgevers in de woningbouwsector en utiliteit, maar natuurlijk ook voor de particulierenmarkt, woningcorporaties en VVE. Als er tijdens de werkzaamheden andere problemen en/of gebreken worden geconstateerd kunnen wij deze met onze bouwpartners meteen voor u oplossen. Wij denken namelijk niet in problemen maar in oplossingen. Denk hierbij aan timmerwerkzaamheden, klussen voor een loodgieter, stukadoorswerk, werk voor tegelzetters of een metselaar, enzovoorts. Onze VCA-certificering toont aan dat de veiligheid en gezondheid van onze geschoolde werknemers en het milieu vooropstaan bij onze manier van werken. 

Schildersbedrijf in Kerkdriel


Hoewel onze organisatie in Kerkdriel gevestigd is, richten wij ons met onze diensten op een werkgebied in een straal van honderd kilometer rond onze vestiging. Wij kiezen hier voor, omdat een groot deel van onze opdrachtgevers in Noord-Brabant zitten. Of u nu op zoek bent naar een schildersbedrijf voor nieuwbouw- of onderhoudsschilderwerk, Hoffmans Schilderwerken is u graag van dienst met een passende oplossing.

Een duidelijke visie en missie


Wij zien uw probleem als een uitdaging! Samen met u zoeken we naar een geschikte oplossing, om ervoor te zorgen dat uw projecten tijdig en met een optimaal resultaat kunnen worden afgerond. Zo werken we samen met onze klanten aan een prettige en langdurige samenwerking, die gericht is op de toekomst. Onze expertise, hoge kwaliteitsnormen en scherpe tarieven maken dat u uw schilderwerk met een gerust hart aan ons over kunt laten! Wij zeggen daarom ook opleveren doen we niet alleen maar met zijn allen.

 

Waarom Hoffmansschilderwerken

image
Vakkundig

U bent altijd verzekerd van het juiste advies. Wij als verwerkend schildersbedrijf zullen de ondersteuning bieden om een topproduct te leveren waar u jarenlang plezier van zult hebben.

image
20 jaar ervaring

Hoffmans Schilderwerken heeft meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten schilderprojecten voor aannemersbedrijven die zich richten op de woningbouw en utility bouw.

image
Perfecte kwaliteit

Een hoogwaardige kwaliteitsafwerking van het schilderwerk staat bij ons voorop! Zo kunt u uw projecten met een gerust hart overdragen aan kopers of huurders.

image
Goede nazorg

Wij garanderen een goede nazorg bij de uitvoering van uw projecten, zodat het project uiteindelijk volledig bij uw wensen aansluit!

image