Schilderwerk met Visie & Kennis

Beglazing

Kwaliteit Beglazing

Vakkundige glaszetter
 

Hoffmans Schilderwerken kan u ook van dienst zijn bij het vervangen of plaatsen van nieuw glas in uw woning of bedrijfspand. Denkt u hierbij aan het vervangen van het oude glas voor het nieuwste HR++ glas. Dit glas bespaart u een hoop op uw stookkosten door de hoge isolatiewaarde van dit type glas. Tevens zijn hier subsidies voor in het leven geroepen. Wij vertellen u hier graag meer over tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Is er een ruit kapotgegaan? Wilt u uw nieuwbouwwoningen in een keer van hetzelfde type glas laten voorzien? Wij zijn uw geschikte partner, met een ruime ervaring in het plaatsen van glas en het herstellen van glasschade. Hierbij maakt het geen verschil of u momenteel enkel glas, figuurglas, dubbel glas of glas in lood gebruikt.

Niet alleen helpen wij woningcorporaties bij het vervangen van kapot glas of het plaatsen van nieuwe ruiten, ook particuliere woningbezitters bieden wij graag een helpende hand.
 

Hulp bij verschillende klussen aan uw ruiten


Onze AF-erkende glaszetters zijn op de hoogte van de meest recente normen op het gebied van het plaatsen en vervangen van glas. Zo bent u ervan verzekerd dat wij de werkzaamheden voor glaszetters op een veilige en vakkundige wijze voor u uitvoeren. Wij helpen u onder meer bij het plaatsen van dubbel glas, veiligheidsglas, brandvertragende beglazing, figuurglas en glas in lood. Ook voor het plaatsen van ventilatieroosters bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Speciale soorten ruiten


Naast het vervangen en plaatsen van gebruikelijke ruiten, kunt u ook voor verschillende andere soorten ruiten bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een voortzetraam. Het gebruik van een voorzetraam is interessant op het moment dat u de isolatie van uw woning(en) wilt verbeteren, maar geen ruimte heeft in de sponning. Ook het plaatsen van hardglazen deuren en hardglazen (douche)deuren vormt voor onze glaszetters geen probleem.