Schilderwerk met Visie & Kennis

Vloerafwerking

Kwaliteit Vloerafwerking

Verschillende soorten vloerafwerking


Wist u dat de vloer binnen de ruimtes van uw gebouw(en) een grote invloed heeft op de sfeer binnen en uitstraling van deze ruimtes? Hoffmans Schilderwerken helpt u niet alleen bij schilderwerken, maar kan ook de vloerafwerking voor u uitvoeren. Samen met u zoeken we naar een geschikte vloer, die aansluit bij uw bouwprojecten. Naast de vloerafwerking die wij aan aannemersbedrijven en projectmanagers aanbieden, kunnen we u ook als particuliere woningbezitter helpen bij het uitvoeren van de vloerafwerking.
 

Een geschikte vloerafwerking van hoge kwaliteit


Doordat de vloer dagelijks intensief belast zal worden is een vloerafwerking van een hoge kwaliteit van groot belang. Er zullen immers dagelijks mensen, huisdieren en spelende kinderen over uw vloer bewegen. Afhankelijk van de situatie waarin u een nieuwe vloer wilt laten leggen zoeken we naar mogelijkheden die hierop aansluiten. Als particuliere woningbezitter kan ook uw huidige interieur een invloed hebben op de vloerafwerking binnen uw woning. Het contrast tussen uw vloer en uw interieur moet immers niet te groot worden!

Wij helpen u onder meer bij het schilderen van verschillende soorten houten en betonnen vloeren. Bij de betonnen vloeren werken we de vloer af met een epoxy twee componenten vloerverf en indien gewenst een antislip-laag. Zeker op werkplaatsen en in woningen kan een antislip-laag een fijne toevoeging zijn. Indien noodzakelijk kan de betonnen vloer voorafgaand aan de ingebruikname nog door ons worden gestraald. Beide vloeren hebben ieder hun eigen voordelen, waarover we u graag meer vertellen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.