Schilderwerk met Visie & Kennis

Kozijnrenovatie

Kwaliteit Kozijnrenovatie

Een kwalitatief hoogwaardige kozijnrenovatie


Door de jaren heen kunnen de kozijnen van uw gebouw(en) of woning sterk achteruit gegaan zijn door achterstallig onderhoud. In veel gevallen blijkt het niet noodzakelijk te zijn om de kozijnen volledig te vervangen. Een kozijnrenovatie of een gedeeltelijke vervanging kan al voldoende zijn om het gros van de klachten te verhelpen! De renovatie kan gecombineerd worden met een gedeeltelijke vervanging van de kozijnen, op plekken waar het hout van het kozijn door houtrot is aangetast. Wij voeren niet alleen kozijnrenovaties uit voor woningcorporaties of corporaties die bedrijfspanden en grote werkplaatsen in hun beheer hebben. Ook voor het uitvoeren van kozijnrenovaties bij particulieren thuis kunt u op onze hulp rekenen.

Noodzaak van een kozijnrenovatie


Het renoveren van de kozijnen wordt noodzakelijk op het moment dat de kozijnen niet meer te repareren zijn met een epoxyreparatie pasta. Hoewel de buitenkant aangetast is door houtrot, hoeft dat voor de binnenzijde niet direct te gelden. In sommige gevallen is het kozijn achter de glaslijn namelijk nog gewoon gaaf. Een gedeeltelijke vervanging of kozijnrenovatie kan in zo’n situatie voldoende zijn. Hiermee bespaart u sterk op de kosten.

Wanneer u kiest voor een kozijnrenovatie bij Hoffmans Schilderwerken bent u verzekerd van een duurzame oplossing. Zo voorkomen we dat u een grote investering moet doen om uw kozijnen te herstellen of te laten vervangen. Vaak kunt u na het laten uitvoeren van een kozijnrenovatie nog vele jaren vooruit met uw bestaande kozijnen. Het is van de staat van uw kozijnen afhankelijk in hoeverre een kozijnrenovatie voordeliger is ten opzichte van het vervangen van de kozijnen. Wij adviseren u hier graag over.