Schilderwerk met Visie & Kennis

Wand/Plafond Afwerking

Kwaliteit Wand/Plafond Afwerking

Professionele wand- en plafondafwerking


Om uw woning of gebouwen een unieke uitstraling te geven kunnen we u helpen bij de wand- en plafondafwerking van deze objecten. Het op de juiste wijze afwerken van wanden en plafonds maakt ruimtes vaak gezelliger en sfeervoller.

Hulp bij de wandafwerking van gebouwen/woningen


Bij het afwerken van uw wanden heeft u de keuze uit een breed scala aan mogelijkheden, die uw gebouwen/woningen ieder een unieke uitstraling kunnen geven. Witte wanden maken uw gebouwen bijvoorbeeld groter, wandafwerkingen met een reliëf kunnen de kaalheid van een saaie muur breken, enzovoorts. Naast de mogelijkheid om spuitwerk op uw wanden toe te passen kunnen we u ook helpen bij het aanbrengen van behang of glasvlies scan behang. Liever hulp bij het plaatsen van ornamenten en kroonlijsten? Ook dan kunt u op ons rekenen! 

Laat u vooraf adviseren over de verschillende soorten behang voor muren. In een vochtige ruimte met veel condens, zoals een keuken of badkamer, is het raadzaam om voor andere soorten behang of muurverf te kiezen dan in een woonkamer. Wij zorgen altijd voor duurzame oplossingen!

Een passende plafondafwerking


Naast een fraaie afwerking van uw wanden bent u ook voor een passende plafondafwerking op de juiste plek bij Hoffmans Schilderwerken. Ook de uitstraling van een plafond kan een grote invloed hebben op de sfeer binnen en de uitstraling van een bepaalde ruimte in een gebouw. Wij bieden een groot aantal verschillende mogelijkheden bij het afwerken van uw plafond, zodat u altijd een type plafondafwerking vindt die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Kiest u voor een moderne, vrolijke, klassieke of landelijke plafondafwerking in uw gebouw(en)?